”Lady Di a Rusiei” a murit într-un CIUDAT accident de mașină

Diana Lebedeva, nepoată unuia dintre dușmanii lui Vladimir Puțin, omul de afaceri Platon Lebedev, a murit pe 25 noiembrie într-un ciudat accident de mașină, în Elveția relatează Daily Mail.

Moștenitoarea Diana Lebedeva, în vârstă de 19 ani și numită de tabloidele rusești "Lady Di a Rusiei", se află în mașină cu un prieten când BMW-ul a ieșit de pe șosea și a plonjat în Lacul Lugano, Elveția, relatează Daily Mail.

Tânără, o figură promeninta în clubul tinerilor de bani gata din Rusia se află în mașină cu Azer Yagubov, fiul de 23 de ani al unui om de afaceri azer.

Mașină îi aparținea tânărului și tot el se află volan. Cadavrele celor doi au fost găsite pe fundul lacului. Ambasada rusă a confirmat decesele. Presă elvețiana a numit accidentul "unul ciudat", conform Stirileprotv.ro.

Arestat în 2003, Platon Lebedev, la fel că Mihail Hodorkovski, a ispășit peste zece ani de închisoare, după ce a fost condamnat pentru evaziune fiscală la scară mare, spălare de bani și deturnare în cadrul a două procese. Acestea au fost denunțate de către apărători ai drepturilor omului că fiind motivate politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel