Lacrimi și tensiuni în ASIA EXPRESS, 7 aprilie. Cine participă în cursa pentru ULTIMA ȘANSĂ

Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta pe Antena 1. Iată prin ce probe noi vor trece vedetele și cine va câștiga imunitatea.

Asia Express - Drumul Comorilor, 7 aprilie 2020 Nu ratați marți seara, de la ora 20.00, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 7 aprilie 2020 Ediția din această seară continuă cu noi provocări pentru cele cinci echipe rămase în competiție.

Speak și Ștefania și-au rezervat o noapte la hotel, iar Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat cea de-a patra amuletă din competiție. Urmează noi provocări, lacrimi, emoție, tensiuni și surprize pentru cele cinci echipe ce luptă pentru marele premiu. 

Echipa care a luat amendă de la poliție

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au trecut prin momente neașteptate în momentul în care poliția a venit la ele. Total neprietenoși, cetățenii din Taiwan au chemat poliția în momentul în care au văzut că echipele caută transport în mijlocul străzii, cu o pensulă uriașă în mână.

Deși au încercat să-i explice polițistului că sunt într-o competiție, într-un show de televiziune și neavând pașapoarte sau buletine la ele, Alina și Carmen au primit amendă. 

Surprize de acasă pentru concurenți

Cele cinci echipe au primit mesaje de la cei dragi, de acasă.  

Unul dintre cele mai emoționante mesaje a venit din partea fiului Addei și a lui Cătălin, Alexandru, care a reușit să facă toate vedetele să plângă atunci când le-a spus părinților cât de mult îi iubește. Același mesaj de încurajare au primit și Răzvan Fodor, de la fiica lui, Diana, dar și Sorin Bontea. 

Cine a luat imunitatea

Deși a fost un moment complet neașteptat, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat imunitatea și nu trebuie să participe la cursa pentru Ultima Șansă.

Cine participă în cursa pentru Ultima Șansă

Ajunse pe ultimele două locuri, echipele formate din Alina și Carmen și Sorin Bontea cu Răzvan Fodor au fost trimiși automat în Cursa pentru Ultima Șansă. 

În urma voturilor concurenților, Adda și Cătălin au fost nominașizați să intre în cursă și să lupte pentru un loc în semifinală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel