Lacrimi și durere. Cine erau pasagerii din avionul care este de negăsit

Rudele oamenilor dați dispăruți odată cu avionul Boeing 777 care aparținea companiei Malaysia Airlines sunt în stare de șoc.

Nu își pot reveni din plâns și speră într-o minune care să le aducă persoanele dragi acasă. Printre cei 239 de oameni dați dispăruți se numără ingineri, un artist, dar și oameni care călătoreau în interes de serviciu. Iată poveștile unora dintre ei!

Ju Kun este un expert în arte marțiale, în vârstă de 35 de ani. A apărut în mai multe filme printre care amintim "The Grandmaster" sau "The Forbidden Kingdom". Prietenii săi au umplut rețelele de socializare cu mesaje emoționante și speră să-l găsească pe cel pe care îl descriu "un om sincer, amabil și muncitor".

Chandrika Sharma. Soțul ei nu știe ce să mai facă și așteaptă vești bune despre partenera sa de viață. Femeia face parte dintr-o organizație care sprijină pescarii și mergea la o conferință de presă despre agricultură și alimentație.

Paul Weeks acceptase de curând o slujbă în industria minieră din Mongolia. Îi spusese soției sale să aibă grijă de copii, dacă la un moment dat se va întâmpla ceva cu el. "Este un soț și un părinte minunat. Îi plăcea foarte mult să își petreacă timpul cu copiii. Este cel mai bun prieten al meu. Este sufletul meu pereche. Mi-a spus așa: Dacă ar fi să mi se întâmple ceva, verigheta ar trebui să meargă la primul dintre băieți care se căsătorește, iar ceasul la al doilea", a declarat, printre lacrimi, soția sa.

Gu Naijun și Li Yuan, un cuplu tânăr. Li este membru al companiei Beijing Landysoft Technology. "Este un șef foarte bun, amabil și muncitor", a spus un angajat al firmei.

Philip Wood, un bărbat în vârstă de 56 de ani, este șef la o companie IBM. "Tot ceea ce a făcut până acum este de aur. Este un om incredibil de generos, creativ și inteligent", a declarat pentru CNN un apropiat de-al său.

Căutările avionului de tip Boeing 777, care avea 239 de persoane la bord, continuă după șapte zile de operaţiuni fără rezultat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel