Laci Farkas, solistul trupei timișorene Quo Vadis, a murit

Laci Farkas, solistul trupei timișorene Quo Vadis, a murit
Laci Farkas, solistul trupei timișorene Quo Vadis, a murit

Laci Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis, a murit.

Laci Farkas a murit într-un accident rutier.

Cum s-a produs accidentul:

„Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați să intervină la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Șagului, în care au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un alt bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani și rănirea conducătorului auto de 22 de ani”, a transmis IPJ Timiș. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Laci Farkas a împlinit, la începutul lunii noiembrie, 51 de ani. Cu 30 de ani în urmă, în 1991, artistul a pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, grupul rămânând activ pe scena muzicală timișoreană, cu mici întreruperi, până în prezent. În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru Laci Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers, informează Pressalert.ro.

Mesajele prietenilor după decesul său:

„Ne-a părăsit, în urma unui tragic accident auto, Laci Farkas, unul dintre cei mai buni chitariști de rhythm & blues din România... Un prieten deosebit pe care am avut ocazia să-l cunosc la festivalul Top T Buzău din 1994, când formația sa, QUO VADIS, din Timișoara, avea să impresioneze și să câștige locul 1 și dreptul de a apare pe un split album Electrecord... A urmat o invitație în București cu un concert de succes la Lăptăria lui Enache și o carieră muzicală de aproape două decenii în care a impresionat prin virtuozitate pe majoritatea scenelor de blues autohtone. O pierdere surprinzătoare care a îndoliat lumea din ce în ce mai mică a performerilor autohtoni de muzică de calitate. R.I.P.”

„Pleacă dintre noi, pe neștiute, artiști de valoare. Drum bun, Laci Farkas. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”

„O veste mai tristă nici nu se putea.Prietenul meu Laci Farkas nu mai este. Doamne ce veste groaznică.Drum lin spre alte lumi, prietene”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel