Laborator de droguri, descoperit de polițiști după ce un camion a intrat în clădirea unde era marijuana / VIDEO

Laborator de droguri, descoperit de polițiști după ce un camion a intrat în clădirea unde era marijuana  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Laborator de droguri, descoperit de polițiști după ce un camion a intrat în clădirea unde era marijuana / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un adevărat laborator de droguri a fost descoperit în Statul Michigan din SUA.

Descoperire ca în filme în statul american Michigan. Un laborator de droguri a fost descoperit întâmplător de oamenii legii din SUA, după ce un camion a intrat în clădirea unde era cultivată marijuana.

Deși cultivarea marijuanei este interzisă în Sterling Heights, Michigan, unul dintre chiriașii care arenda clădirea a decis să ignore acest lucru și a creat o plantație întreagă. Potrivit vecinilor, mirosul specific marijuanei persista periodic. Cu toate acestea grădinarul ingenios nu a fost denunțat la poliție.

Descoperirea a fost făcută după ce a avut loc un accident în apropierea clădirii și camionul a spart zidul. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. În interiorul clădirii au fost depistate 60 de plantații cu marijuana. Bărbatul a fost reținut de oamenii legii.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite, scrie Publika.

Italia a legalizat cultivarea canabisului acasă

Italia urmează să permită cultivarea la scară mică a plantelor de canabis acasă, după ce miercuri a fost aprobată o reformă de către comisia de justiție a Camerei Inferioare, scrie Daily Mail.

Reforma dezincriminează creșterea a până la patru plante de canabis acasă. Cu toate acestea, pedepsele pentru infracțiunile legate de traficul de canabis au crescut, pedeapsa maximă fiind de la șase la zece ani.

Reforma, care a fost propusă de deputatul italian Riccardo Magi, face din Italia una dintre primele țări din Europa care a dezincriminat cultivarea internă a canabisului pentru uz personal, Spania și Republica Cehă permițând, de asemenea, creșterea a până la cinci plante acasă. Această reformă vine la aproape doi ani după o decizie importantă a Curții Supreme a Italiei din 2019, care a considerat că cultivarea internă a canabisului la scară mică era legală.

Hotărârea a fost pronunțată la 19 decembrie 2019, dar a trecut neobservată până la o săptămână mai târziu, când a fost raportată de agențiile de știri interne și a alimentat imediat o dezbatere politică fierbinte cu privire la consumul de canabis în Italia. A declanșat cereri de legalizare suplimentară din partea susținătorilor de canabis și furie din partea conservatorilor din țară (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel