La un pas de TRAGEDIE. Un autobuz cu călători a fost lovit de un TIR

Un autobuz cu călători din municipiul Bârlad a fost acroșat de un TIR condus de un bărbat beat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, autobuzul se deplasa în mod regulamentar atunci când a fost lovit în plin de un TIR care circula pe banda a doua de circulaţie într-un viraj la dreapta, transmite Agerpres. Vinovat de producerea accidentului este șoferul TIR-ului care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din fericire nimeni nu a fost grav rănit.

"La sosirea poliţiştilor care au efectuat cercetarea la faţa locului, în autobuz nu se mai aflau călători, dar din declaraţia conducătorului auto, în momentul impactului, în mijlocul de transport se aflau pasageri care ulterior au plecat. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în urma acestei verificări constatându-se că şoferul autobuzului nu a consumat băuturi alcoolice, iar cel al TIR-ului avea o alcoolemie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta din urmă a refuzat transportul la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice. În urma impactului nu au fost înregistrate victime, ci doar avarierea celor două vehicule", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

Pe numele șoferului TIR-ului a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de prelevare a mostrelor biologice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel