La Stampa: "Kovesi, o coruptă". Ce a înțeles prestigiosul ziar despre lupta anticorupție din România

În cotidianul italian "La Stampa" a fost publicat un amplu reportaj despre București. La un moment dat, este pomenită și Laura Codruța Kovesi.

Sub semnătura autorului Andrea Battaglini, în data de 31 august, a fost publicat articolul "Le creative connessioni di Bucarest: belle e randagie", în traducere "Creativele conexiuni ale Bucureștiului: frumoase și surprinzătoare". 

La un moment dat, în acest lung reportaj care laudă pitorescul Capitalei, Andrea Battaglini aduce vorba de Laura Codruța Kovesi.

"Astăzi bucureștenii, care trăiesc într-un oraș ce pentru alți europeni este cu adevărat rentabil (poți să mănânci și să bei cu cinci euro), denunță în piață uriașa corupție - atestată în mod oficial de către judecătoarea Laura Codruța Kovesi, ea însăși o fostă coruptă - , se plâng de romi, dar îndeseobi de cei 300.000 de câini vagabonzi în căutare de un adăpost care se plimbă prin splendidele parcuri (peste zece la număr) cu urechile lăsate și coada între picioare", a scris Andrea Battaglini în "La Stampa" în categoria "Călătorie". Autorul textului nu face alte referiri la șefa DNA.

În restul materialului, Andrea Battaglini a spus cum a văzut Bucureștiul.

[citeste si]

"În lumina de fundal, cablurile de tensiune au un farmec propriu pervers pe care bucureştenii îl apreciează puțin. Chiar și în 2008, Sorin Oprescu a promis să rezolve problema cablurilor neobișnuite și kilometrice, dar a fost doar un anunț. Pe de altă parte, Capitala României este bine conectată la Internet", a mai scris Andrea Battaglini care a vorbit și despre obiectivele culturale ale Bucureștiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel