La mulți ani, de Sfântul Andrei! Mesaje și felicitări 2020, cele mai frumoase urări

Sfântul Apostol Andrei, ”cel dintâi chemat”, este sărbătorit luni, 30 noiembrie 2020. Conform tradiției, este primul care a adus creștinismul pe meleagurile noastre. 

De Sfântul Apostol Andrei, își sărbătoresc ziua aproape 720.000 de români, 368.523 bărbați și 349.079 femei. Pe lângă Andrei și Andreea, este ziua onomastică și a celor care poartă nume derivate, precum: Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea. Tuturor, le urăm și noi un călduros ”La mulți ani”.

Pentru cei care cunosc pe cineva care poartă numele Sfântului Apostol Andrei, vă lăsăm mai jos, cele mai frumoase mesaje și felicitări. 

Mesaje de Sfântul Andrei

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un ”La mulți ani” aducător de Fericire! 

La mulți ani! Să ai parte numai de împliniri, iar viata să îți fie o eternă sărbătoare!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Un cer albastru fără nori în calea ta să fie, să ai în viață numai noroc și bucurie! La mulți ani!

Îți urez ”La mulți ani” și fie ca Sfântul ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară. 

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!

Felicitări de Sfântul Andrei

2. -imagine fara descriere- (mesaj-sfantul-andrei-dcnews_60357800.png)3. -imagine fara descriere- (sfantul-andrei-dcnews_26790800.png)4. -imagine fara descriere- (felicitare-dcnews-sfantul-andrei_55462800.png)6. -imagine fara descriere- (dcnews-sfantul-andrei-urare_16148500.png)5. -imagine fara descriere- (felicitare-sfantul-andrei-dcnews_93372600.png)7. -imagine fara descriere- (la-multi-ani-sfantul-andrei-dcnews_78647500.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel