La mulți ani, tonomate! Cadou surpriză pentru Victor Ciutacu, de ziua lui

Victor Ciutacu, realizator România Tv, a împlinit 46 de ani, duminică. Ciutacu a mărturisit DCNews că se află într-un week-end de șpriț și grătar, dar nu va merge la restaurant, ca în alți ani.

”Fac un grătar pe terasă, ne-a spus Ciutacu. Am invitat doar câțiva prieteni foarte apropiați. Extrem de puțini. Nu e un moment pentru mari petreceri. Recunosc, sunt amator de mari petreceri, dar în acest an cred că e indecent să bat restaurantele. Așa că fac ceva foarte restrâns, acasă. Politicieni am avut în anii trecuți, chiar unii cu funcții înalte în stat. Nu a știut nimeni, deși am fost la local. Fapt este că acum nu-i invit. Îi văd destul în fiecare seară”.

Întrebat dacă s-a uitat la Eurovision, pe net sau la bulgari, Ciutacu a spus că nu prea a deschis televizorul. ”M-am uitat puțin pe net, să văd dacă nu e lovitură de stat, în rest am stat la șpriț. Un weekend de șpriț și grătar. Nici n-am băgat de seamă că a fost Eurovision-ul”.

M-am trezit cu Băsescu în frigider

Cel mai interesant cadou primit este un tort cu poza lui Băsescu și urarea ”La mulți ani, tonomate...Să trăiești cum vrei tu!”.

”Tortul mi l-a luat soția, împreună cu un prieten, l-au comandat la o cofetărie. M-am trezit cu Băsescu în frigider”, a adăugat Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel