La Mangalia, căldura vine cu intermitență

Locuitorii-din-Mangalia-au-ramas-fara-caldura-si-apa-calda--Video-
Locuitorii-din-Mangalia-au-ramas-fara-caldura-si-apa-calda--Video-

Societatea de distribuție a energiei termice din Mangalia nu mai are combustibil, iar locuitorii orașului trebuie să îndure frigul iernii din nou, după ce s-au mai confruntat de câteva ori cu această situație în  ultima perioadă.

Temperaturile din casele Mangaliei au scăzut din nou la câteva grade, după ce SC Callatis Therm, societatea de distribuție a energiei termice din localitate, a oprit de ieri apa caldă și căldura.

„S-a oprit căldura fără niciun avertisment. Ieri nu am mai avut deloc căldură. Până acum, aveam căldură şi apă caldă între orele 17.00 – 23.00. Acum, deloc“, au declarat oamenii afectați de decizia societății de distribuție a energiei termice din Mangalia.

Sediul Poliției și 7.000 de apartamente sunt afectate de lipsa căldurii, fiind beneficiare ale contractului cu Sc Callatis Therm.

Situația cu care se confruntă locuitorii de la malul Mării Negre nu este inedită, deoarece, înainte de Crăciun și apoi, în zilele de 5 și 6 ianuarie, societatea SC Callatis Therm a mai operat o astfel de blocare a distribuției.

Directorul general adjunct al societăţii de distribuţie agent termic, Maria Gabriela Grosu, a explicat că luarea unei astfel de decizii a fost determinată de datoriile mari pe care primăria și populația le-a înregistrat către companie, fapt ce a dus la terminarea stocului de combustibil.

Deoarece nu se cunoaște termenul până la care SC Callatis Therm va menține blocajul distribuirii energiei termice, locuitorii afectați au apelat deja la surse neconvenționale de căldură, apă încălzită și calorifere electrice, sperând ca viitoarea factură să nu fie prea mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel