La mall de Ziua Fericirii. Teatru și cadouri surpriză

Dacă veți merge la mall, vineri, de Ziua Fericirii, veți avea parte de o mulțime de surprize!

Vineri 20 martie, când în intreaga lume se sărbătorește Ziua Fericirii, se va juca și singura reprezentație a comediei TOC TOC (www.TocToc.ro) din această stagiune programată într-o zi lucrătoare.

Spectatorii care vor alege să sărbătorească Ziua Fericirii prin râsete și voie bună la cea mai sărită de pe fix comedie a momentului vor fi surprinși plăcut de echipa TOC TOC care îi va primi cu cadouri surpriză. Reprezentația va începe la ora 20:00 în Sala Epika din Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City.

Milioane de spectatori din intreaga lume s-au regăsit în personajele din spectacolul TOC TOC sau le-au recunoscut în cercul de prieteni. Cu siguranță fiecare spectator își va recunoaște o parte dintre cunoscuți în personajele din comedie sau se va regăsi și el în cel puțin un personaj chiar dacă nu va avea apoi curajul să recunoască acest lucru în mod public.

Spectatorii vor afla ce legătură poate exista între o maniacă a curățeniei, care mai e și laborantă pe deasupra (Monica Ciuta), un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), un tânăr care se deplasează sărind de pe o piesă de mobilier pe alăa (Andrei Mateiu), o fanatică a controlului (Anca Țurcașiu), o tânără care repetă fiecare fraza de două ori (Doina Antohi) și un individ care are ieșiri verbale și gesturi bruște (Mihai Gruia Sandu). 

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema&More și online pe www.TocToc.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel