EXCLUSIV  La Ioana Mihăilă, secretarul de stat fără CV pe site-ul Ministerului Sănătății, plouă cu case

După ce DC News a sesizat că Ioana Mihăilă nu are publicate, pe site-ul Ministerului Sănătății, declarațiile de avere și interese și nici CV-ul, acestea au fost postate. Parțial postate. Lipsește în continuare CV-ul. Sunt două variante: fie îi este rușine cu ce a făcut în viață, fie are ceva de ascuns. Cert este că nu l-a publicat pe site-ul Ministerului Sănătății.

La Ioana Mihăilă, omul fără CV pe site-ul Ministerului Sănătății, plouă cu case

Din declarația de avere aflăm că Ioana Mihăilă, medic endocrinolog, are mai multe locuințe: în 2005 și-a cumpărat un apartament, apoi în 2012, o casă, în 2013, altă casă, în 2015 i-a fost donat un spațiu comercial / de producție de 437 metri pătrați, iar în 2019 a cumpărat o nouă casă.  

2. -imagine fara descriere- (ioana-mihaila_04541800.jpg)

3. -imagine fara descriere- (ioana-mihaila-2_91453100.jpg)

În prezent, Ioana Mihăilă este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Aceasta este de formare medic şi deţine o clinică privată în Oradea. Anul trecut, aceasta a candidat din partea USR-PLUS pentru primăria Oradea.

Trebuie menționat că pe site-ul de campanie al USR-PLUS apare totuși o variantă a CV-ului Ioanei Mihăilă, sub denumirea de ”CV pe scurt”. ”CV-ul pe lung” rămâne o enigmă.

CV-ul pe scurt publicat pe site-ul de campanie al USR-PLUS îl găsiți mai jos. CV-ul însă lipsește cu desăvârșire de pe site-ul Ministerului Sănătății. De altfel, este singurul secretar de stat din MS care nu are trecut CV-ul.

4. -imagine fara descriere- (cv-pe-scurt-ioana-mihaila_78626500.jpg)

VEZI ȘI: Monica Althamer a făcut voluntariat pe bani. Cine este omul adus de Vlad Voiculescu: De la call center, la Ministerul Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel