EXCLUSIV  La Ioana Mihăilă, secretarul de stat fără CV pe site-ul Ministerului Sănătății, plouă cu case

După ce DC News a sesizat că Ioana Mihăilă nu are publicate, pe site-ul Ministerului Sănătății, declarațiile de avere și interese și nici CV-ul, acestea au fost postate. Parțial postate. Lipsește în continuare CV-ul. Sunt două variante: fie îi este rușine cu ce a făcut în viață, fie are ceva de ascuns. Cert este că nu l-a publicat pe site-ul Ministerului Sănătății.

La Ioana Mihăilă, omul fără CV pe site-ul Ministerului Sănătății, plouă cu case

Din declarația de avere aflăm că Ioana Mihăilă, medic endocrinolog, are mai multe locuințe: în 2005 și-a cumpărat un apartament, apoi în 2012, o casă, în 2013, altă casă, în 2015 i-a fost donat un spațiu comercial / de producție de 437 metri pătrați, iar în 2019 a cumpărat o nouă casă.  

2. -imagine fara descriere- (ioana-mihaila_04541800.jpg)

3. -imagine fara descriere- (ioana-mihaila-2_91453100.jpg)

În prezent, Ioana Mihăilă este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Aceasta este de formare medic şi deţine o clinică privată în Oradea. Anul trecut, aceasta a candidat din partea USR-PLUS pentru primăria Oradea.

Trebuie menționat că pe site-ul de campanie al USR-PLUS apare totuși o variantă a CV-ului Ioanei Mihăilă, sub denumirea de ”CV pe scurt”. ”CV-ul pe lung” rămâne o enigmă.

CV-ul pe scurt publicat pe site-ul de campanie al USR-PLUS îl găsiți mai jos. CV-ul însă lipsește cu desăvârșire de pe site-ul Ministerului Sănătății. De altfel, este singurul secretar de stat din MS care nu are trecut CV-ul.

4. -imagine fara descriere- (cv-pe-scurt-ioana-mihaila_78626500.jpg)

VEZI ȘI: Monica Althamer a făcut voluntariat pe bani. Cine este omul adus de Vlad Voiculescu: De la call center, la Ministerul Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel