EXCLUSIV  La început de iulie, vești bune și rele pentru Gemeni, Scorpion, Balanță, Berbec, Taur, Leu. Multă tensiune pentru Rac

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pe 1 iulie.

Ca de obicei, horoscopul zilnic va fi difuzat începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Unii dintre voi s-ar putea să ofere celor din jur un ultimatum. Dacă nu ieșe așa cum v-ați fi așteptat, nu este cazul să luați decizii pe moment. 

Taur

Va fi greu să mai oferi încă o șansă persoanelor care te-au dezamăgit de mai multe ori. Trebuie să îți setezi unele limite personale. 

Gemeni

Unii prieteni te scot din sărite. Și în loc să comunici cu ei, îți faci tot felul de scenarii și aduni multă furie interioară. 

Rac

Atmosfera de la serviciu nu este una pe placul tău. Tu vrei liniște și armonie, dar în jurul tău este multă tensiune și frică. 

Leu

Dezbaterile sunt susținute, dar atenție să nu se bazeze pe frustrări personale. Este o perioadă bună pentru discuții cu oameni înțelepți. 

Fecioară

Mercur va fi aspectat de Neptun, deci nu vei ști în ce ape te scalzi. Mai ales din punct de vedere profesional. Dar cu răbdarea treci marea. 

Balanță

Partenerul se supără din orice, iar tu nu ai timp și chef să îl dădăcești. Încearcă să nu spui vorbe la nervi sau să iei decizii. 

Scorpion

Stresul de la serviciu se răsfrânge și asupra vieții tale personale. Vei avea senzația permanentă că ești într-o cursă contra cronometru. 

Săgetător

Iei foc dacă nu ești lăsat să te manifești așa cum ți-ai fi dorit. Oamenii din jurul tău nici nu mai știu ce să creadă despre tine. 

Capricorn

Este o zi bună pentru a te ocupa de treburile gospodărești. Nu neapărat de problemele familiei. Acestea te vor stresa din plin. 

Vărsător

Evită să discuți în contradictoriu cu oricine. Vei fi destul de sarcastic. Simți că plutește tensiunea, dar nu știi de unde să o iei. 

Pești

Vorbești, cheltuiești, gesticulezi mult. Excesul de zel sigur ascunde altceva. Dar nici tu nu vrei să îți dai seama care este cauza. 

 

Pe 13 iulie, este Lună Plină în Capricorn

 

Pe data de 13 iulie, este Lună Plină în Capricorn. „O zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluton, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Vom găsi puterea interioară să rupem parteneriatele care nu ne mai priesc, mai ales pe plan profesional. Eveniment astrologic care se va resimți mai ales în astrogramele celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn)”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel