La Galați, prima școală  de vară  pentru elevii din mediul rural

Foto: Facebook Costel Fotea
Foto: Facebook Costel Fotea

15 copii frumoși, deștepți și curioși au deschis astăzi prima tabără de vară organizată la Galați pentru copiii din mediul rural, a anunțat Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

"Au dansat, au descoperit multe lucruri interesante, s-au jucat și au socializat pe note muzicale. O adevărată încântare să-i vezi râzând, veseli, jucându-se și plini de energie. Despre asta este vorba, despre bucuria pe care o aduci celor mici.

Zilele următoare, copiii din Măstăcani vor intra în lumea poveștilor, vor deveni actori pentru o zi și își vor dezvolta memoria, creativitatea, atenția și concentrarea cu ajutorul #atelierelor de creație. În plus, vor avea parte și de plimbări la Grădina ZOO și pe Faleza Dunării.

Prima săptămână este dedicată copiilor din Măstăcani, însă școala de vară va avea porțile deschise timp de cinci săptămâni și vor participa 75 de copii, cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, din medii defavorizate din comunele Drăgănești, Scânteiești, Valea Mărului și Vânători", a anunțat Costel Fotea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel