La Bookfest 2011, Mihaela Rădulescu și-a lansat cea mai recentă carte, "Întreabă-mă orice"

mihaela
mihaela

În cadrul  Târgului de Carte Bookfest 2011, Mihaela Rădulescu și-a lansat ce-a mai recentă carte, "Întreabă-mă orice", la care a participat peste două sute de persoane. Volumul nou lansat se vrea o carte interactivă, unde se regăsesc întrebări mai mult sau mai puțin incomode, după cum a declarat cunoscuta realizatoare TV.

La eveniment a fost prezentă şi Mihaela Rădulescu, pentru o sesiune de autografe. Aceasta s-a declarat încântată de prezenţa numeroasă a fanilor ei, veniţi să o vadă şi să ia autografe. Cartea "Întreabă-mă orice" este lansată la editura Polirom şi conţine ilustraţii de Ana Ularu, Andreea Esca şi Dani Oţil.

Potrivit reprezentanţilor standului Polirom, cartea Mihaelei Rădulescu este unul dintre cele mai vândute volume ale lor în cadrul Bookfest 2011.

"Cartea are şi poveşti de ficţiune şi articole selectate din cele publicate în Elle sau Jurnalul Naţional, dar şi 425 de întrebări. Sunt strânse în timp, unele chiar din caiete în care-mi pregăteam interviurile cu invitaţii mei de la emisiuni. Pe unele nu le-aş fi adresat niciodată cuiva care ar fi trebuit să-mi răspundă în public, dar în spaţiul intim al unei cărţi poate oricine răspunde. Am vrut să fie o carte interactivă, am lăsat loc pentru răspuns după fiecare întrebare, astfel încât cititorul să scrie cartea mai departe şi să-i devină şi mai dragă, pentru că e despre el. Mai mult, cartea are şi o variantă electronică, se pare ca sunt primul autor român care are propria aplicaţie pe iPhone (la Humanitas Digital) şi, în curând pe iPad (dar pe iPad apare şi Mircea Cărtărescu)", a declarat Mihaela Rădulescu pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel