Urmărește emisiunea live


La 20 de ani, a salvat doi vârstnici dintr-un INCENDIU

Salvatorul de lângă noi. Bogdan Voicu, un tânăr de 20 de ani, a acţionat imediat după ce a văzut o casă cuprinsă de flăcări.

Două persoane în vârstă au fost salvate de un tânăr din locuinţa lor cuprinsă de flăcări. Numele lui Bogdan Voicu s-a aflat pe buzele pompierilor, care l-au recompensat pentru gestul lui. 

Bogdan Voicu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, nu a stat pe gânduri, acţionând imediat după ce a văzut o casă cuprinsă de flăcări. Mai întâi a alertat pompierii, apoi a cerut ajutorul prietenului său ce locuia în apropiere. Împreună au reușit să-i scoată afară pe cei doi vârstnici și să îi ducă într-o zonă sigură.

[citeste si]

„Plin de modestie, tânărul salvator și-a păstrat cumpătul și, fără teamă, a reușit să pătrundă printre flăcările care se extindeau cu repeziciune la acoperișul locuinței și o parte din casă, blocând calea de acces”, precizează, astăzi, pe Facebook, IGSU.

Pentru curajul și spiritul civic, tânărul a primit o diplomă din partea pompierilor teleormăneni, fiind invitat să facă parte din programul de voluntariat „Salvator din Pasiune”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel