La 20 de ani, a salvat doi vârstnici dintr-un INCENDIU

Rodica Marin / 19 mai 2017 / 22:58 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Salvatorul de lângă noi. Bogdan Voicu, un tânăr de 20 de ani, a acţionat imediat după ce a văzut o casă cuprinsă de flăcări.

Două persoane în vârstă au fost salvate de un tânăr din locuinţa lor cuprinsă de flăcări. Numele lui Bogdan Voicu s-a aflat pe buzele pompierilor, care l-au recompensat pentru gestul lui. 

Bogdan Voicu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, nu a stat pe gânduri, acţionând imediat după ce a văzut o casă cuprinsă de flăcări. Mai întâi a alertat pompierii, apoi a cerut ajutorul prietenului său ce locuia în apropiere. Împreună au reușit să-i scoată afară pe cei doi vârstnici și să îi ducă într-o zonă sigură.

[citeste si]

„Plin de modestie, tânărul salvator și-a păstrat cumpătul și, fără teamă, a reușit să pătrundă printre flăcările care se extindeau cu repeziciune la acoperișul locuinței și o parte din casă, blocând calea de acces”, precizează, astăzi, pe Facebook, IGSU.

Pentru curajul și spiritul civic, tânărul a primit o diplomă din partea pompierilor teleormăneni, fiind invitat să facă parte din programul de voluntariat „Salvator din Pasiune”.Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11