La 19 ani, prins în flagrant în timp ce vindea pliculețe cu droguri

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost prins în flagrant delict în imediat după ce ar fi pus în vânzare pliculeţe ce conţineau canabis.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Craiova au acţionat pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri.

Astfel, poliţiştii au depistat în flagrant delict, în Craiova, un tânăr de 19 ani, la scurt timp după ce acesta pusese în vânzare 10 pliculeţe de canabis.

În continuare, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din Craiova.

Percheziții pentru destructurarea unei grupări

În urma percheziţiilor, au fost depistați doi urmăriţi internaţional, de 23 şi 28 de ani, ambii din comuna Leu, faţă de care, la data de 12 martie 2019, Tribunalul Dolj emisese mandate de arestare preventivă, într-o altă cauză penală, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.

De asemenea, a fost depistat un tânăr, de 20 de ani, bănuit că ar fi la rândul său implicat în aceste operaţiuni.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1,8 kg. de canabis, 105 gr. de rezină de canabis (haşiş), 4 dispozitive de mărunţit, tip grinder, 5 telefoane mobile, 1.050 de euro şi 16.948 de lei.

Având în vedere materialul probator administrat în cauză, Tribunalul Dolj a emis pe numele persoanelor respective trei mandate de arestare preventivă şi un mandat de arestare la domiciliu, în prezent, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, fiind încarceraţi 3 bărbaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel