L-au felicitat! Joe Biden e în culmea bucuriei

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Candidatul Partidului Democrat și viitorul președinte al SUA, coform celor mai multe previziuni, Joe Biden, a fost felicitat de una dintre cele mai puternice țări. Iată cre e aceasta.

Republica Populară Chineză l-a felicitat pe președintele ales al SUA, Joe Biden, și pe vicepreședinta Kamala Harris, pentru succesul lor la alegeri, la aproape o săptămână după ce echipa democrată a fost proiectată drept câștigătoare a alegerilor.

Ce au spus chinezii?

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez, Wang Wenbin, a vorbit vineri într-un briefing de presă și a spus că Republica Populară Chineză "respectă alegerea poporului american".

"Îi felicităm pe domnul Biden și pe doamna Harris. În același timp, înțelegem că rezultatul acestor alegeri din SUA va fi stabilit în conformitate cu legile și procedurile SUA", a mai precizat el. Mesajul vine la patru zile după ce Wang a ignorat întrebările jurnaliștilor cu privire la momentul în care China îl va felicita pe președintele ales SUA pentru victoria în alegeri, lăsându-i pe mulți să speculeze faptul că oficialii chinezi așteptau mai mult o victorie a lui Trump, informează CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel