L-a făcut praf pe Cîțu. A întrerupt emisiunea de la RTV: Apel la demnitatea pensionarilor! NU VOM ACCEPTA AȘA CEVA!

AGERPRES
AGERPRES

O pensionară a intrat în direct la TV pentru a-i da o lecţie lui Florin Cîţu, ministrul Finanţelor.

O doamnă a intrat în direct la România TV, prin telefon, luni seara, având o intervenţie legată de pensii şi de mesajul transmis de către ministrul Cîţu legat de legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% din toamnă. 

Iată ce a transmis Georgeta Zărvescu: "Prezentarea făcută de domnul Cîţu se încadrează la emisiunea 'Copiii spun lucruri trăznite'. Doamna Creţulescu, în această seară eu fac apel la demnitatea pensionarilor din România. Noi hotărâm dacă se măresc pensiile sau nu. Legea 127 are un an de când a fost promulgată, a fost semnată de preşedintele României, toate partidele au fost de acord. Cum are curajul domnul Cîţu să vină la televiziune şi să spună că această lege este neconstituţională? Să-i fie ruşine domnului Cîţu pentru că toţi parlamentarii au votat legea. De ce nu au spus atunci că este neconstituţională? Noi, parlamentarii, i-am suportat destul de 30 de ani şi ne-au umilit cu pensiile. Cum este posibil?

Anul acesta aveţi Codul Administrativ, iar un un viceprimar primeşte indemnizaţie 2.000 de lei pentru patru ani de mandat iar pensionarii au pensii de mizerie? Cei 10% pe care i-a spus domnul Cîţu, să le intre bine în cap la politicieni, sunt cei zece lei pe care i-a dat Ceauşescu la alocaţia copiilor. Pensionarii din această ţară deja s-au reunit, din toate categoriile sociale, profesori, doctori, ingineri, economişti şi nu o să mai suportăm umilinţa. Să se respecte legea! Banii pentru mărirea pensiilor sunt în buget.

Iar pentru la anul să facă urgent o lege, să se introducă impozitul pe venit în Codul fiscal şi vor face rost de bani. E inadmisibil să îşi bată joc de pensionari şi îi rog pe toţi cei care iau cuvântul la televiziuni să înţeleagă că nu vom accepta aşa ceva. Anul acesta vom fi uniţi iar politicienii să ţină minte că s-a umplut paharul. Guvernul să facă publice cheltuielile care s-au făcut în pandemie şi să vedem ale cui sunt firmele pentru că noi am tăcut de 30 de ani, ţara a fost foarte bogată, totul a fost construit cu munca noastră iar acum am ajuns la mila lor să ne dea la pensie 10%. Sub nicio formă! Noi, toţi pensionarii din ţară vom ieşi în ţară şi nu vom mai accepta aşa ceva".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel