EXCLUSIV  Kristina Cepraga, rol principal în primul ei scurtmetraj italian! Ce personaj joacă și cum arată!

Kristina Cepraga se dedică trup și suflet regiei de film și îi place la nebunie.

(oar_w460)

După succesul înregistrat cu scurtmetrajul “Tamara, Echelon”, o comedie neagră, suprarealistă, cu care și-a făcut debutul ca scenaristă și regizoare și care are o distribuție de excepție cu actori precum Dan Condurache, Camelia Zorlescu, Carmen Tănase, Puiu Lăscus, Vali Popescu, Ana Sileanu, Kristina Cepraga Goodwin se lansează într-un nou proiect în cinematografie. A realizat și filmat în Italia cel de-al doilea film al său, un alt scurtmeraj, de această dată 100% italian, care îi poartă semnătura, atât ca regizor, dar în care Kristina Cepraga joacă și rolul principal. Este vorba despre o transformare totală a actriței, aceasta fiind greu de recunoscut chiar și de către mama sa, căreia i-a arătat afișul filmului în care apare în rolul unei femei musulmane, Fatima. Pentru a se transforma în personajul pe care îl joacă, vedeta trebuia să stea câte 5 ore în cabina de machiaj, dar Kristina e de părere că a meritat orice efort, mai ales că este vorba despre filmul său în care este regizor, scenarist și producător, pe lângă faptul că joacă rolul principal.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

“Am terminat de filmat în Italia al doilea scurtmetraj în care joc cel important rol din viața mea. În momentul de față sunt extrem de fericită că am făcut acest al doilea film al meu, în care nu sunt doar regizor ci și scenarist și producător. În plus, mi-am permis nebunia de a juca și rolul principal în filmul meu! Este 100% italian, filmat în Italia! Joc rolul principal, un rol total opus mie, este vorba despre o transformare totală, mama mea nu m-a recunoscut când i-am arătat poza de la machiaj! Sunt o femeie de origine musulmană-iraniană, Fatima. Pentru transformarea din film stăteam la machiaj câte 5 ore în fiecare zi, dar consider că a meritat din plin efortul.

(oar_w460)

(oar_w460)

Kristina Cepraga, alături de mama ei, Alexandra Cepraga

Acum câteva zile am semnat cu una dintre cele mai bune case de distribuție din lume, Premier Film, care se va ocupa să distribuie filmul în festivaluri internaționale. Este vorba despre o dramă socială și e o mare satisfacție profesională pentru mine! Consider că am trecut cu acest proiect la un nivel superior! Este o dramă socială despre emigranții care trăiesc în Europa, care sunt mereu prost înteleși…Este vorba în film despre exact ceea ce i s-ar putea întâmpla unei femei de origine musulmană-iraniană pe teritoriul Italiei”, povestește actrița româncă, stabilită de 14 ani în Italia, pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Sunt încântată de distribuția filmului meu, de rolul pe care îl joc, am găsit un băiețel de 5 ani jumate care joacă cu mine, am fost foarte norocoasă, este un talent real, jumătate italian-jumătate egiptean. Sper ca filmul să fie luat în festivaluri de serie A!”, a mai adăugat Kristina Cepraga, care a filmat și pentru un serial în Italia, “Nome di donna”, în regia lui Marco Tullio Giordana, a cărui premieră a avut loc la sfârșitul lunii februarie, dar și pentru o  producție Sky italia, "I delitti del Barlume" , în regia lui Roan Johnson.

(oar_w460)

(oar_w460)

Vedeta este din ce în ce mai deschisă și proiectelor din România și își dorește să se îndrepte cât mai mult pe partea de regie de film. În acest sens, frumoasa vedetă a făcut deja un master în “Markerting Management of the Events and Cultural Events”.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel