Kovesi, turnată de procurorii DNA. Bolcaș: Un lucru abject! Nimeni nu se gândește

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

15 procurori din DNA sunt chemați la CSM pentru a depune mărturie în dosarul Laurei Coduța Kovesi. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat situația, în direct, la România TV.

Este vorba despre dosarul decapării, în care Laura Codruța Kovesi cerea dosare cu impact mediatic procurorilor din secția a II - a din DNA.  

E un caz grav. Gravitatea cazului constă în faptul că el însuși există. La nivelul unui organ cum este DNA-ul, cu scopurile și rațiunile sale legislative, de a ajunge la asemenea situație, dincolo de moralitate juridică, dincolo de moralitatea umană, a decapa pentru a paradi, ca să folosesc termenul sinonim al colegilor doamnei Kovesi, de la Ploiești, este un lucru abject. Nimeni nu se gândește aici că trebuie aflate niște adevăruri în legătură cu anumite situații. Toată lumea se gândește să decapeze, să paradească. Nu avem nevoie de o asemenea insituție. S-ar părea că rigorile vechii securități au revenit în toată plenitudinea lor, fără a mai socoti nivelul subcultural al acestor discuții care demonstrează o condiție socială mai mult decât perifică a celor care au purtat discuția, a spus avocatul Bolcaș, în cadrul emisiunii News Line, de la România TV.

Vezi și: Ghiță, despre Laura Codruța Kovesi: Nu am crezut niciodată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel