EXCLUSIV  Kovesi și Maia Sandu, posibile candidate la prezidențiale 2024. Ponta: Avem și un scenariu din care ar putea câștiga PSD și PNL / video

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a vorbit despre alegerile prezidențiale 2024.

El a vorbit despre doi candidați potențiali - Laura Codruța Kovesi și Maia Sandu.

Victor Ponta este de părere că Laura Codruța Kovesi ar putea candida la alegerile prezidențiale din anul 2024. „Cred că vrea să candideze la prezidențiale, dar cred că deocamdată nu își găsește locul. Poate ar candida din partea USR, dar este cam greu, că ar lua vreo 5%”, a spus premierul. Victor Ponta a spus că nu exclude ca Laura Codruța Kovesi să candideze din partea PNL-USR: „PNL s-ar putea împăca cu USR astfel încât să o susțină pe Kovesi la prezidențiale 2024. Este doar un scenariu pe care îl dau ca posibil”.

Victor Ponta mai are un scenariu: „Posibil să o aducem pe Maia Sandu să candideze pentru alegerile prezidențiale 2024, dacă nemții s-au terminat. Cred foarte tare în scenariul acesta. Maia Sandu ar putea conduce și Republica Moldova, și România. Văd că unii lucrează la acest scenariu”.

Întrebat din partea cui ar putea candida Maia Sandu, Victor Ponta a zis râzând: „Din partea poporului. Nu știu, PNL, USR, nu știu”. Premierul a mai spus că el crede că, probabil, PSD va avea candidat propriu.

Dar nu trebuie să uităm și un alt scenariu, mai spune Victor Ponta: „Sau PSD și PNL ar putea susține același candidat și ar putea câștiga alegerile prezidențiale 2024”.

Vedeți mai multe declarații făcute de Victor Ponta la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă” cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu:

VEZI ȘI: Rocada PSD - PNL 2023. Ponta: Un partid așa mare nu poate să spună că nu vrea la guvernare. În plus, mai e o miză: trezirea focilor / video - https://www.dcnews.ro/rocada-psd-pnl-2023-ponta-un-partid-asa-mare-nu-poate-sa-spuna-ca-nu-vrea-la-guvernare-in-plus-mai-e-o-miza-trezirea-focilor-video_903572.html

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta lansează o carte cu dezvăluiri: Mă și amuz când citesc / video - https://www.dcnews.ro/victor-ponta-lanseaza-o-carte-cu-dezvaluiri-ma-si-amuz-cand-citesc-video_903441.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel