EXCLUSIV  Rocada PSD - PNL 2023. Ponta: Un partid așa mare nu poate să spună că nu vrea la guvernare. În plus, mai e o miză: trezirea focilor / video

Ponta
Ponta

Victor Ponta a vorbit despre rocada PSD - PNL din mai 2023 și a vorbit despre trezirea focilor.

Victor Ponta a spus că este convins că se va face rocada PSD - PNL programată pentru luna mai 2023: „Sunt convins că se va face rocada”. Jurnalistul Răzvan Dumitrescu l-a întrebat de ce crede că Marcel Ciolacu și-ar lua responsabilitatea guvernării pe umeri, fix acum, cu puțin timp înainte de alegeri.

„Nu ai cum altfel. Am fost și eu în situația aceasta, în 2012, când Traian Băsescu mi-a pus în brațe guvernarea, înainte de alegeri. Nu poți să zici că nu vrei. Până la urmă, dacă guvernezi bine și te ții de cuvânt, câștigi din chestia aceasta. Un partid mare, așa cum este PSD, nu poate să spună că nu vrea la guvernare”, a zis Victor Ponta la DC News și DC News TV.

Victor Ponta: Mai este o miză: trezirea focilor

„Mai este o miză: trezirea focilor. Foca românească este o specie pe care o găsești în București, Timișoara, Cluj, Iași, în general în zona mai urbană. Este cea care se enervează brusc pe principii: „domnule... nu se mai poate... dacă nu se mai fură, România va fi ca steaua de pe cer”.

Bine, măi, ați venit voi ăștia care ziceați că nu se mai fură și a fost mai rău... până v-a dat afară. Iar foca vine și se enervează. Foca este cea care, atunci când îl aude Iohannis că spune: „vom scoate PSD de la guvernare”, iese în piață.

Foca este care a crezut că va fi România educată, iar acum, educația are cel mai mic procent din PIB din ultimii zece ani. Acum foca este liniștită, doar stă. De ce? Pentru că nu este „ciuma roșie” la guvernare. Foca trebuie enervată și se va spune „a venit ciuma roșie la guvernare”. Se va găsi că a plagiat și Marcel Ciolacu la teza la română în clasa a șaptea”, a mai spus Victor Ponta.

Emisiunea „Ce se întâmplă” cu Răzvan Dumitrescu poate fi urmărită aici:

VEZI ȘI: Unde muncește acum Victor Ponta / video - https://www.dcnews.ro/unde-munceste-acum-victor-ponta-video_903439.html

VEZI ȘI: Victor Ponta lansează o carte cu dezvăluiri: Mă și amuz când citesc / video https://www.dcnews.ro/victor-ponta-lanseaza-o-carte-cu-dezvaluiri-ma-si-amuz-cand-citesc-video_903441.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel