Kovesi, selfie cu protestatarul Ceaușescu. Ciutacu: Iohannis să fie mândru

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

La întoarcerea în țară a Laurei Codruța Kovesi, de la Bruxelles, protestatarul Marian Ceaușescu și-a făcut un selfie cu fosta șefă DNA. Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit despre imaginea cu cei doi, publicată deja pe rețelele sociale.

'Toată lumea își dorește să facă selfie cu Marian Ceaușescu. A făcut și domnul președinte Iohannis. Aproape mă simt ușor complexat că nu am un selfie cu Marian Ceaușescu. Dar îmi scrie pe whatsapp. O să îl rog să facă un selfie.

Domnul Iohannis ar trebui să fie mândru că doamna Kovesi, care este noua Simona Halep a României, a făcut selfie cu Ceaușescu și că dânsul s-a bucurat de aceeași onoare. Mi se pare o chestie de esență. Un om care aruncă cu muștar pe mașini, care dă cu ketchup pe Ministerul Justiției, care amenință cu mitraliere imaginare și care devastează proprietăți private... Mi se pare firesc să faci selfie cu el. Mâine-poimâine ne dăm cu topoarele în cap și ne facem selfie în timp ce ne dăm cu topoarele în cap. Văd că lipseau Dide, Sandy Matei. Mai sunt oameni cu care poți face selfie, a spus Victor Ciutacu, în emisiunea News Line, de la România TV.

Laura Codruța Kovesi, alături de Marian Ceaușescu

(w670)

Marian Ceaușescu este unul dintre cei care au întâmpinat-o pe Laura Codruța Kovesi cu aplauze și mulțumiri având în vedere că a obținut cele mai multe voturi în Comisia LIBE pentru ocuparea funcției de procuror-șef european.

Vezi și: Kovesi, primele declarații la întoarcerea în țară: Nu am așteptat sprijinul Guvernului de la București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel