Kovesi, raport Inspecția Judiciară. Chirieac: Semnal politic. Acum un an era de NECONCEPUT

Analistul Bogdan Chirieac a comentat acțiunea Inspecției Judiciare care a întocmit un nou raport pe numele șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, pe care l-a transmis Secției pentru procurori a CSM. 

Bogdan Chirieac spune că acțiunea Inspecției Judiciare nu va avea nici un fel de efecte, secția de procurori a CSM urmând cel mai probabil să invalideze acest raport. 

"Doar semnalul politic este important în acest moment. Acum un an, ar fi fost de neconceput ca onorabila Inspecție Judiciară să facă un asemenea raport. Cu 11 luni înainte de terminarea mandatului, văd că Inspecția Judiciară face rapoarte. Secția de procurori a CSM va avea nevoie de aproximativ 7 secunde pentru a invalida raportul Inspecției Judiciare, fapt care nu va face Inspecția Judiciară mai permisivă cu DNA-ul și cu doamna Kovesi. Nu va fi nici un fel de urmare. Repet, rămâne important acest semnal politic," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Reamintim că Inspecția Judiciară a întocmit un raport prin care arată că șefa DNA ar fi comis două abateri disciplinare după ce ar fi delegat-o pe Dana Tițian, consilierul său să efectueze controale la două servicii teritoriale. Raportul a fost deja trimis la Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel