EXCLUSIV  Kovesi, procuror-șef european. Pippidi: Asul din mâneca fostei șefe DNA. Acest lucru a făcut ca lumea să nu se uite la amănunte

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Alina Mungiu-Pippidi a explicat succesul pe care-l are Laura Codruța Kovesi la nivel european. 

Alina Mungiu-Pippidi a atras atenția, în interviul DCNews, că ”noi am reușit să omorâm singuri pe toți cei care puteau să obțină poziții mai importante și mai mari”.  

Val Vâlcu i-a răspuns că ”uite, pe Laura Codruța Kovesi n-am reușit `s-o omorâm`”. ”E adevărat, ați făcut tot ce ați putut” a răspuns, râzând, Alina Mungiu-Pippidi.

Victimizarea Laurei Codruța Kovesi, asul din mâneca pentru șefia EPPO?

Politologul a explicat succesul fostei șefe a DNA în UE prin ”prioritatea pe care Bruxelles-ul a acordat-o politicilor anticorupție din România, carisma ei personală, au iubit-o toate ziarele occidentale, e tânără, arată bine, e femeie și `atâția oameni răi, bărbați, evident corupți`, erau contra ei. Acest lucru a făcut ca lumea să nu se mai uite la amănunte, pe care numai românii le știu”. 

”Nu este o catastrofă dacă Laura Codruța Kovesi se va alege în fruntea EPPO.” a spus Alina Mungiu-Pippidi, care a atras atenția că a avertizat, la revocarea sa din DNA, că are alte posibilități. În ceea ce privește instituția în sine, politologul a precizat nu se știe dacă va performa, subliniind că este făcută ca să urmărească crimele transfrontaliere.  ”EPPO e marele succes al Monicăi Macovei” a amintit Pippidi. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel