Kovesi, procuror DIICOT Sibiu. Sorin Roșca Stănescu: Va mai face multe cărări în Bucureşti

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Sorin Roșca Stănescu a comentat repartizarea procurorului Laura Codruța Kovesi la Sibiu și ce va urma, acum.

"Până când va pleca la Sibiu, va mai face multe cărări în Bucureşti: la inspecţia judiciară, unde s-au deschis nişte anchete pe numele ei, şi apoi la Parchetul General, unde s-a deschis ancheta penală legată de modul în care a fost regizat procesul lui Dan Voiculescu şi a întregului grup de victime colaterale.

Ce s-a întâmplat azi trebuia făcut. CSM trebuia să o repartizeze undeva. S-a găsit cea mai bună soluţie, pentru moment: procuror obişnuit la DIICOT Sibiu. Ea nu poate să ajungă la Parchetul General, deoarece nu întruneşte condiţiile legale şi nu puteau să excepteze, când se aflăchiar sub ancheta Parchetului General.

Este posibil ca la un moment dat, după concediu, să decidă să devină om politic, să răspundă pozitiv invitaţiei USR. De ce am exclude posibilitatea de a candida la europarlamentare? Împreună cu USR, va avea suficiente voturi. De ce am exclude o candidatură la prezidenţiale, dacă ar avea succes aici?", a spus Sorin Roșca Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel