Kovesi, o veste proastă și una bună. Nu le-a venit să-și creadă ochilor

Elevii de la Colegiul Colegiului Tehnic "Costin Nenițescu" din București au fost surprinși de prezența procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Aceasta a venit pentru o lecție de educație juridică.

"Caz real. Astăzi, la lecția de educație juridică! Ora 9:00, intră „profesorul" supriză: Bună ziua! Am două vești pentru voi. Una bună și una proastă. Cea proastă: De astăzi sunt noua voastră profesoară de matematică. Cea bună: Aceasta este o glumă. Sunt Laura Codruța Kovesi și sunt procurorul șef al DNA. Vreau să vă întreb dacă știți ce este DNA? Așa a început ora de educație juridică la Colegiul Tehnic Costin Nenițescu București unul din liceele din programul pilot „Educație pentru justiție și democrație" al CRPE și Liderjust", a postat Centrul Român de Politici Europene, pe Facebook.

(w670)

Liderjust împreună cu Centrul Român de Politici Europene au lasat, în 2015 proiectul „Educație pentru justiţie şi democraţie – un program de formare cetăţenească în şcoli", prin care se propune un program educațional dedicat învățământului preuniversitar din Bucureşti Ilfov şi Regiunea Muntenia Sud. Profesorilor li se vor alătura practicieni în drept, mai exact magistrați și viitori magistrați.

(w670)

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel