EXCLUSIV  Kovesi, miză recuzare. Lucian Bolcaș: Există un aspect foarte important aici

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat, pentru DC News, motivele pentru care consideră că fosta șefă a DNA a cerut recuzarea procurorilor în cazul în care a devenit suspectă.

"Era o mișcare previzibilă din partea doamnei Laura Codruța Kovesi pentru că a învățat atâtea de la inculpații pe care i-a anchetat. Oricare dintre inculpații care se simte vinovat și vede că se apropie funia de par încearcă să mai tergiverseze acest moment. Dovezile în acest sens sunt motivele de recuzare bazate pe lipsă de imparțialitate. Nu au niciun fundament, nici în felul în care s-a desfășurat procedura până acum și nici în alte împrejurări. Dorința doamnei Kovesi de tergiversare este specifică tuturor inculpaților pornind de la hoții de găini și terminând cu evazioniștii pe care i-a anchetat. Este o metodă de amânare a anchetei penale", ne-a spus Bolcaș.

Unde va ajunge una dintre cereri

"Există însă un aspect foarte important aici. Cererea de recuzare a șefului de secție va ajunge la domnul Procuror General Augustin Lazăr, protectorul doamnei Kovesi, care o va aproba cu siguranță. Referitor la manifestația din fața Parchetului, pot spune că este absolut îndreptățită pentru că a fost acolo oameni care au fost de acord cu abuzurile din dosare, cu ticluirea de probe false, cu hărțuirea oamenilor politici și mai ales de acord cu dărmarea sistematică a capitalului românesc", a adăugat Bolcaș. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel