Kovesi, mișcare de ultima oră în instanță: Plic pentru judecători

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi a trimis un plic judecătorilor care se ocupă de acțiunea deschisă de Mihaela Moraru Iorga împotriva fostei șefe DNA, anunță Antena 3.

Este vorba de un plic în care se află un rechizitoriu de la DNA Ploieşti, în ceea ce o privește pe Mihaela Moraru Iorgu. De asemenea, a mai depus la dosar şi alte înscrisuri. Avocatu s-a plâns, în faţa judecătorului, că lui, în mod normal, nu i-ar fi acceptat astfel de înscrisuri aşa că judecătorul nu ar trebui să le ia în calcul, cu atât mai puţin acel rechizitoriu care a fost depus şi care, într-un final, a fost infirmat. Această soluţie de infirmare nu mai apare în dosar.

Judecătorul va studia înscrisurile pentru a vedea dacă le va lua sau nu în calcul, când va da o soluţie. Astăzi, a fost ultimul termen la Curtea de Apel Bucureşti, în acest dosar, în care Mihaela Moraru Iorga cere despăgubiri morale de 10.000 de euro Laurei Codruța Kovesi şi adjunctului Marius Iacob, pentru lunile în care a fost suspendată pe nedrept din DNA. Verdictul urmează să fie dat pe 12 februarie. Judecătorul a rămas în pronunțare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel