Kovesi, la PG. Sorina Matei: Este pe acelaşi etaj cu...

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Procurorul general Augustin Lazăr o transferă pe Laura Codruța Kovesi la Parchetul General, după revocarea acesteia din funcția de procuror șef al DNA. În acest context, Sorina Matei a transmis un mesaj.

"Mai vreţi? O lună şi ceva când va sta doamna K la Serviciul de Îndrumare şi Control, până scoate Corega pe cineva la pensie (Serviciul de Îndrumare şi Control denumit în PG "Serviciul Faliţilor"), doamna K va avea printre alţii colegi în acelaşi serviciu numai unul şi unul: pe Giorgiana Hosu, adjuncta lui Bica de la DIICOT, Giorgianei Hosu doamna K reţinându-i soţul care e în judecată acum, şi pe Camelia Sutiman, mâna dreaptă a lui Niţu, pe care nici pe aceasta nu putea să o sufere. Şi colac peste pupăză mai este şi pe acelaşi etaj cu Ţuluş.

Aşa că vă daţi seama ce va fi acolo şi de ce nu vrea. Plus că Serviciul Faliţilor face tot felul de hârtii pentru Lazăr şi cam atât. Bine, asta dacă vine la serviciu. Şi nu face ca zuzele lui Dragnea de la DGASPC????. Vedeţi cum e viaţa? Dreaptă şi rotundă. #Distracţie", a scris Sorina Matei, miercuri, 11 iulie, pe Facebook.

Ce a dispus Lazăr

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție începând cu data de 11 iulie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel