Kovesi, la nuntă cu Berbeceanu- Foto. Prima explicație a comisarului

Irina Constantin / 18 aug 2017 / 18:23 Salveaza PDF Comentarii
Traian Berbeceanu
Descriere foto: Traian Berbeceanu

Lumea Justiției a publicat fotografii cu actuala șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, și Traian Berbeceanu, fost comisar-șef la BCCO Alba. 

Iată fotografiile publicate de luju.ro

(w670) Kovesi Ber

(w670)

Comisarul Traian Berbeceanu a reacționat pe Facebook, unde a scris că sunt ”poze de la nunta unui coleg polițist, care a avut loc în anul 2007.”

El a explicat, în mod dur: ”Cum era şi firesc, la nunta respectivă au participat foarte mulți polițişti şi cățiva procurori. Plini de moralitate şi deontologie, aşa zişii jurnalişti, în afară de aceea că ignoră caracterul privat al evenimentului, în stilul caracteristic, mint de crapă pietrele titrând tendențios cu litere de-o şchioapă că "ar avea dovada faptului că fostul şef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu şi şefa DNA aveau o relație apropiată şi se învârteau în aceleaşi cercuri". 

1. Păi măi deontologilor, aşa cum se poate observa în poză, la masa la care mă aflam erau doar colegi polițişti, ce vi se pare anormal?

2. Dacă la acea nuntă, la care participau vreo 300 de persoane, se afla şi doamna procuror, unde-i relația de apropiere?

3. Sursele voastre de dezinformare, v-au explicat faptul că printre invitați se afla şi Muntean Alin? (la acea vreme, polițist cinstit).

4. Despre ce "cercuri în care ne învărteam" vorbiți, dezinformaților? (excluzând cercul format pe ringul de dans, deşi, dupa mintea voastră, eu ar fi trebuit să dansez pe hol, ca să nu vi se pară vouă suspect)

5. Am colaborat excelent cu doamna procuror şef Kovesi, în perioada 2004-2008, când era un merituos procuror DIICOT. De atunci nu am păstrat în vreun fel legătura cu domnia sa, în ciuda "relației extrem de apropiate" invocate de voi, deontologilor!

6. Pentru mine este foarte clar: aşa cum denaturați adevărul în cazul meu, o puteți face în toate "anchetele voastre jurnalistice", în funcție de intetesul pe care îl aveți la un moment dat.

6. Ce tânără şi frumoasă era soția mea!”. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24