Kovesi, după audierile ÎCCJ: O decizie luată în unanimitate

Laura Codruța Kovesi a făcut mai multe declarații, la ieșirea din sala de judecată.

Fosta șefă DNA a mers la audieri în dosarul în care Inspecţia Judiciară a contestat respingerea de către CSM a abaterii disciplinare în ceea ce privește desemnarea unei judecătoare pentru exercitarea unui control la DNA.

"Astăzi s-a judecat una dintre acţiunile disciplinare care a fost finalizata de CSM. Consiliul a stabilit că nu am comis nicio abatere disciplinară. Este vorba despre un control dispus în cadrul DNA. Am dispus ca un consilier care avea calitatea de judecător, dar era detaşat la DNA, să facă o evaluare pe aspecte de jurisprudenţă, având în vedere că era o practică judiciară neunitară în interiorul instituţiei. Cam asta este abaterea. Vom vedea soluţia", a declarat Laura Codruța Kovesi.

"Apărarea şi motivele pe care le-am avut de susţinut le-am spus în sala de judecată. Nu am să le repet. Este vorba de o decizie luată în unanimitate. Vom vedea decizia instanţei", a declarat Laura Codruța Kovesi.

- Inspecţia Judiciară minte prin raportul întocmit?

"Au făcut o acţiune total netemeinică şi în contradicţie totală cu probele pe care le-au administrat", a mai spus fostă şefă DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel