Kovesi, în Der Standard: șefa DNA dezvăluie cum se "toarnă" politicienii între ei

kovesi dna
kovesi dna

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a negat într-un interviu pentru publicația austriacă Der Standard că procurorii români întocmesc dosare politice, arătând că multe dintre investigații pornesc de la plângeri ale politicienilor.

"Nu există dosare politice. Procurorii DNA nu se uită că un politician sau altul este membrul unui partid sau are o anumită funcție politică. Avem în cercetare dosare împotriva parlamentarilor din toate partidele și miniștri din toate guvernele. În foarte multe cazuri, în care este vorba despre politicieni, dosarele nu pleacă la inițiativa DNA, ci de la plângerile sau mărturiile relevante făcute de colegii de partid sau de foștii colegi de partid ai policienilor", a spus Kovesi pentru Der Standard, unul dintre cele mai importante ziare din Austria.

Procurorul șef al DNA a subliniat evoluția justiției române din ultimii ani. "Este evident pentru toată lumea că legea este aceeași pentru toți, fie că sunt miniștri sau parlamentari", a punctat Kovesi.

Laura Codruța Kovesi, interviu în Der Standard: Procurorul-șef al DNA anunță dublarea numărului de dosare soluționate în 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel