KOVESI, DECLARAȚII PRESĂ. Harnagea: Sunt convins CE NU VA SPUNE șefa DNA

Cătălin Harnagea, fost director al SIE, afirmă că declarația de presă a Laurei Codruța Kovesi de la ora 19:30 este ”ultima încercare de a opri un bulgăre care va crește din zi in zi”. 

Fostul șef SIE afirmă că ”eu sunt convins ce nu va spune procurorul-șef DNA: nu va lua măsuri. Dacă ar fi vrut să ia măsuri, singura șansă de a mai stopa puțin tot ce apare în media și în public, ar mai fi avut o șansă ca lumea să înțeleagă și să accepte că se întâmplă și greșeli, dar acestea sunt imediat sau după un timp reparate. Ceea ce se întâmplă acum creează o imagine nu vizavi de o persoană, de Negulescu. Faptul că nu se ia nicio măsură- am observat astăzi că toți dau declarații și spun că lucrurile nu sunt așa și că nu trebuie să acuzăm toată masa de magistrați și că în timp se va rezolva. Asemenea acțiuni trebuiau făcute acum doi - trei ani. Acum trebuie să fie luate măsuri, nu făcute analize sau studii. Dacă ei doresc ca întreaga castă a magistraților să mai poată să iasă pe stradă cu capul sus și ca lumea să aibă încredere în actul de justiție, atunci trebuie luate măsuri.”

[citeste si]

DNA a anunțat că "Vă informăm că astăzi, 14 februarie 2018, ora 19:30, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, doamna procuror șef Laura Codruța Kovesi va susține o conferință de presă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel