KOVESI, DECLARAȚII PRESĂ. Harnagea: Sunt convins CE NU VA SPUNE șefa DNA

Roxana Neagu / 14 feb 2018 / 19:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cătălin Harnagea, fost director al SIE, afirmă că declarația de presă a Laurei Codruța Kovesi de la ora 19:30 este ”ultima încercare de a opri un bulgăre care va crește din zi in zi”. 

Fostul șef SIE afirmă că ”eu sunt convins ce nu va spune procurorul-șef DNA: nu va lua măsuri. Dacă ar fi vrut să ia măsuri, singura șansă de a mai stopa puțin tot ce apare în media și în public, ar mai fi avut o șansă ca lumea să înțeleagă și să accepte că se întâmplă și greșeli, dar acestea sunt imediat sau după un timp reparate. Ceea ce se întâmplă acum creează o imagine nu vizavi de o persoană, de Negulescu. Faptul că nu se ia nicio măsură- am observat astăzi că toți dau declarații și spun că lucrurile nu sunt așa și că nu trebuie să acuzăm toată masa de magistrați și că în timp se va rezolva. Asemenea acțiuni trebuiau făcute acum doi - trei ani. Acum trebuie să fie luate măsuri, nu făcute analize sau studii. Dacă ei doresc ca întreaga castă a magistraților să mai poată să iasă pe stradă cu capul sus și ca lumea să aibă încredere în actul de justiție, atunci trebuie luate măsuri.”

[citeste si]

DNA a anunțat că "Vă informăm că astăzi, 14 februarie 2018, ora 19:30, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, doamna procuror șef Laura Codruța Kovesi va susține o conferință de presă."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27