Kovesi, DECLARAȚII de presă. Chirieac și Pieleanu: Ce va spune șefa DNA

La ora 19:30, are loc prima conferință de presă de la sediul DNA a procurorului-șef Laura Codruța Kovesi. 

”Nu cred că doamna procuror-șef Kovesi pune problema demisiei. Cred că ne va explica lucruri în legătură cu dosarul de șantaj la care au fost supuși distinșii procurori de la DNA Ploiești de către inculpații Cosma, Ghiță, Andreea Cosma, etc. Cred că acesta va fi subiectul conferinței de presă: dosarul de șantaj” a opinat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Marius Pieleanu, despre premiera de la DNA

Sociologul Marius Pieleanu susține opinia analistului politic Bogdan Chirieac: ”Și eu cred că doamna procuror-șef, Laura Codruța Kovesi, va explica, în detaliu, elementele constitutive ale infracțiunii de șantaj realizate de către familia Cosma. Va încerca, probabil, să cauționeze activitatea diviziei de elită a DNA-ului, DNA Ploiești și, în mod obligatoriu, va trebui să facă precizarea că așteaptă controlul demarat de Inspecția Judiciară la DNA Ploiești pentru a vedea care este adevărul. Ceea ce cred că este important, apropo de premiera pe care o înregistrăm peste o oră, a primei conferințe de presă din istoria DNA sub doamna Kovesi, elementul important și nou vor fi întrebările de la presa incomodă DNA-ului. Dacă până acum erau vorbe aruncate pe scările unor instituții sau răspunsuri la întrebări aranjate, iată că acum, după cum presupun că se va întâmpla vor fi la acea conferință de presă și reprezentanți foarte bine pregătiți de la instituții media care nu sunt neapărat prietene cu doamna Kovesi, sper ca jurnaliștii de acolo să pună și întrebările, cu subiect și predicat, obligatorii în astfel de situații, doamnei Kovesi.”

Întrebat ce a determinat-o pe Laura Codruța Kovesi să accepte să facă această conferință de presă, sociologul a răspuns: ”Este cea mai jenantă poziție din istoria DNA ca imagine a instituției de când există ea”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel