Kovesi: Dacă cineva crede că va opri DNA, se înșeală amarnic

Laura Codruța Kovesi transmite că lupta anticorupție nu s-a oprit și dacă există cineva care crede că o va opri, se înșeală amarnic. 

Laura Codruța Koveși a precizat, la TVR 1, că DNA a cooperat cu alte instituții, însă "din păcate, persoane care au fost în fruntea unor instituţii publice au colaborat cu infractorii; aceasta este diferenţa". Șefa DNA a spus că este cel mai important ca instituția să-și continue activitatea și a amintit "cât de grav e fenomenul corupției", care "are efecte dramatice în societate". "Avem nevoie de resurse, de bani, ne-am mobilizat, acum putem să ne continuăm investigaţiile", a subliniat procuroarea-șef a DNA. 

"Dacă cineva crede că va opri DNA, se înşeală amarnic", a precizat Laura Codruța Kovesi, care a adăugat că lupta anticorupție "nu s-a oprit" , corupţia având "efecte dramatice în societate". 

Șefa DNA a atras atenția că "există şefi de instituţii publice care au fost trimişi în judecată" și că "sunt sute de persoane condamnate care au deţinut funcţii de conducere în instituţii publice". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel