Kovesi - Badea, ÎNTÂLNIRE la restaurant. Deputat USR: Aveți probe sau fotografii?

Deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a întrebat pe Mircea Badea dacă este adevărat că Laura Codruța Kovesi a vrut să îl coopteze în echipa sa.

Realizatorul TV a spus că s-a întâlnit o singură dată, la restaurant, cu Laura Codruța Kovesi, undeva în perioada 2007 - 2009, când a fost sunat de Robert Cazanciuc pentru a stabili o întrevedere.

"Am o întrebare pentru dumneavoastră de la un prieten onest care nu vă iubește. Puteți proba - oamenii cer probe - că v-ați întâlnit cu doamna Kovesi să vă ceară serviciile la un moment dat? Unii spun că ați fost bun prieten cu doamna Kovesi și, în virtutea acestei prietenii, care s-a stricat între timp, v-a cerut un serviciu, adică să o ajutați pe zona de comunicare. Vreau să știu dacă aveți probe sau fotografii", a zis Emanuel Ungureanu, deputat USR.

[citeste si]

Răspunsul lui Mircea Badea a fost: "Nu am umblat cu tehnică la mine. Nu mi s-a părut că este ok să înregistrez oamenii când mă duc cu ei la restaurant. Nu am fost prieten cu dumneai. Să vă zic cum a fost: stăteam liniștit pe hol la Antena 3. Se întâmpla înainte de 2009. Cred că prin 2007 sau 2008. Sună telefonul, un număr necunoscut. Am respins apelul. Apoi mi-a dat mesaj: 'Sunt Robert Cazanciuc, purtător de cuvânt al Parchetului General. Putem vorbi?'. Mi-a spus că doamna Kovesi vrea să vorbească cu mine. Am ieșit la restaurant cu doamna Kovesi și domnul Cazanciuc. Erau simpatici, dar și eu eram. Doamna Kovesi a zis că mă apreciază, că am și cultură juridică. A spus că se uită la emisiunile mele. Apoi mi-a propus să vin la Parchetul General pentru a mă ocupa de strategia de imagine. Mi-a căzut fața. I-am spus că este interesant, dar eu fac totuși emisiuni, am altă treabă. În fine, nu am acceptat. Altă întâlnire cu doamna Kovesi nu am avut. Martor este domnul Cazanciuc care a și confirmat acest lucru într-o emisiune. Dar întrebați-o pe Kovesi să vedem dacă neagă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel