Kovesi, audiată. Rarinca: Să plătească cu închisoarea

Mariana Rarinca
Mariana Rarinca

Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV, Mariana Rarinca a reacționat cu privire la manifestările ce au avut loc în fața Secției de Investigare a Magistraților, față de Laura Codruța Kovesi. 

”Mi se pare total aiurea. Kovesi să fie întâmpinată la Parchet cu flori. Toți acești susținători probabil că sunt de acord cu abuzurile pe care le-a făcut doamna Kovesi, altfel nu găsesc nicio explicație. Nu ai cum să ții cu o persoană. Să susții o persoană care s-a dovedit că a făcut atâtea și atâtea abuzuri. Doamna Kovesi nu recunoaște niciodată că ar fi greșit că ar fi făcut abuzuri. Știți lozinca ei: noi suntem DNA și nu ne lăsăm. Ce pot să-i spun. Orice i-aș spune doamnei Kovesi, știți vorba românului, îi intră pe o ureche și îi iese pe alta”, a declarat Mariana Rarinca, în direct la România TV. 

De asemenea, Mariana Rarinca a vorbit și despre suferința adusă familiei sale, în perioada în care aceasta a fost arestată preventiv. 

”Viața mea a fost schimbată total. În primul rând a suferit familia. Eu am fost închisă șase luni acolo, în timp ce doamna Kovesi satisfăcea nevoile doamnei Stanciu, de a mă ține închisă. Am pierdut foarte mult, familia a suferit. O chestie dinasta îți schimbă total viața. Să rețină acești susținători ai doamnei Kovesi că viața îți poate face o surpriză. 191 de zile am stat în arest preventiv. Dacă se adeverește că doamna Kovesi este vinovată de toate acuzele acestea, să stea la închisoare. Să plătească cu închisoarea”, a mai spus Rarinca. 

Kovesi la Bruxelles

De asemenea, Mariana Rarinca a reacționat și în ceea ce privește posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să fie numită în funcția de procuror european.

”Am văzut mizeria de la Bruxelles. Din punctul meu de vedere a fost o mizerie ce s-a întâmplat acolo la Bruxelles și nici la noi în țară nu se întâmplă prea multe. De asta nu cred că vor plăti cei vinovați. La mizeria de la Bruxelles o văd procuror european”, a susținut Mariana Rarinca, în direct la România TV. 

Mariana Rarinca este femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, și care s-a aflat în arest preventiv pentru mai bine de șase luni, în cursul anului trecut. 

Vezi și: 

Manifestări audiere Kovesi. Chirieac, ipoteză-cheie: Lansare de campanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel