Kovesi, audiată la Parchetul General. Bolcaș: Este copleșitor! Înghesuie probele

Kovesi
Kovesi

Într-o intervenție la un post de televiziune, avocatul Lucian Bolcaș a reacționat cu privire la audierile de astăzi ale Laurei Codruța Kovesi. 

Avocatul Lucian Bolcaș susține că procurorul este îndreptățit în condițiile inculpării să ia și o măsură preventivă, dacă este cazul, în ceea ce privește audierile de astăzi ale Laurei Codruța Kovesi. 

”Depide de tactica procesuală pe care o va adopta împreună cu avocatul care o asistă. Și eu sper, alături de colegii mai, care sunt de bună credință că se va desfășura o normalitate procedurală. Astfel că procurorul în cunoștință de cauză poate să adopte mai multe soluții. Care vor fi acestea este greu de spus pentru că dosarul înghesuie probele într-un spațiu mic, iar ce am văzut în spațiul public este copleșitor. În aceste condiții, evident că procurorul este îndreptățit în condițiile inculpării să ia și o măsură preventivă, dacă este cazul”, a declarat avocatul Lucian Bolcaș, în direct la România TV. 

Câteva zeci de susținători, dar și câteva zeci de protestatari au scandat în fața Secției de Investigare a Magistraților, acolo unde este audiată Laura Codruța Kovesi, în cursul acestei zile, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Vezi și: 

Legea taximetriei. Uber și Taxify, solicitare către Guvern

Turiști blocați cu mașina în zăpadă. Vezi unde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel