Kovesi, audiată la DIICOT în Black Cube: Nu toate informațiile sunt reale

Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA, a declarat că nu toate informațiile apărute în public despre spionajul asupra sa sunt reale. 

"Nu toate informațiile care au apărut în spațiul public sunt reale. Nimeni din familia mea și din apropiații mei nu au avut conturile de e-mail sparte. A fost doar o zi și jumătate în care familia mea și prieteni au primit telefoane. S-a încercat aflarea unor date personale, dar nimeni nu a dat curs solicitărilor. Nu există nimic la dosar care să vizeze viața mea personală, mail-uri sparte. Căsuța mea de email nu a fost spartă, nici a tatălui meu, nici a fratelui, nici a unor prietene. Conturile sparte aparțin unor persoane cu care eu nu am avut niciun fel de contact în ultimii ani", a declarat Laura Codruța Kovesi, într-un interviu pentru Europa FM. 

Șefa DNA nu crede că acțiunile de spionaj o vizau doar pe ea, însă a precizat: "Am dat declarație la DIICOT ca martor cu privire la ce s-a întâmplat. Membrii familiei mele au fost audiaţi. Şi tatăl meu. Nimeni nu a dat curs niciunui fel de încercare de a afla date din familia mea sau de la prietenii mei". Laura Codruța Kovesi a precizat că nu este speriată și că nu crede că s-a încercat doar intimidarea sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel