Kovesi a ajuns la AUDIERI. PRIMA reacție

Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi

Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a ajuns vineri, 15 februarie, la audieri, după ce a fost citată la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General.

Audierea are loc într-un dosar în care Laura Codruța Kovesi este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Aceasta a afirmat că este răcită şi nu poate vorbi, dar a promis că va da declaraţii presei la ieşirea de la audieri. „Am spus și repet: fac declarații la ieșire. Mulțumesc", a precizat fosta șefă a DNA.

De menționat că Laura Codruța Kovesi a fost întâmpinată de un grup de susţinători care scandau: „Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta!”. De asemenea, a fost întâmpinată cu flori de susținători.

(w670)

Amintim că Sebastian Ghiţă a anunţat, în decembrie, că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA. Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Joi seară, Sebastian Ghiţă a confirmat că a fost audiat în cazul plângerii depuse împotriva lui Kovesi şi că a prezentat procurorilor probele pe care le deţine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel