Kovesi, la Bruxelles. Dragnea, reacție

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut o serie de declaraţii luni, 18 februarie.

Liviu Dragnea a răspuns mai multor întrebări referitoare la fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi şi la candidatura sa pentru şefia Parchetului European. 

Întrebat dacă România ar trebui să o susţină pe Kovesi, Dragnea a răspuns scurt: "Ce, suntem la Eurovision? Nefiind Eurovision nu vreau să vorbesc despe susţinerea României."

Întrebat ce vor face sau ce ar trebui să facă, în acest caz, europarlamentarii români, preşedintele PSD a afirmat: "Îşi vor spune punctul de vedere acolo, luând în calcul toate criteriile şi buna reputaţie."

Întrebat cum comentează declaraţiile făcute de către cei din opoziţie care au sugerat faptul că Liviu Dragnea ar fi în spatele audierii Laurei Codruţa Kovesi, preşedintele PSD a declarat: "Eu nu comentez prostiile celor din opoziţie. Eu nu cred că vreun om politic poate să fie în spatele vreunei structuri a Parchetului care, culmea, este singura care nu a fost numită politic. Poate chiar asta deranjează: că oameni care câştigă un concurs, ocupă nişte posturi şi încep să-şi facă treaba neavând datorii la nimeni, poate asta deranjează. Resping categoric asemenea acuzaţii."

Vezi şi: Scandal medic fals. Clinici private, închise

Kovesi, la Bruxelles. Dragnea, reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel