Kover Laszlo: Nu am încălcat legislaţia României

kover_laszlo
kover_laszlo

Preşedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, spune că statul român are dreptul de a expulza un cetăţean membru al unei ţări UE dacă a încălcat legislaţia ţării, dar consideră că el nu a încălcat-o în trecut şi nu are de gând să o încalce nici în viitor.

Întrebat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, cum comentează afirmaţiile premierului Victor Ponta, potrivit cărora poate fi declarat "persona non grata" de către Ministerul român al Afacerilor Externe dacă atitudinea sa va depăşi limita legii, Kover Laszlo a spus că el nu a încălcat legislaţia ţării nici în trecut, şi nu are de gând să o încalce nici în viitor, relatează Mediafax.

 "Consider că statul român are dreptul de a expulza un cetăţean membru al unei ţări UE dacă a încălcat legislaţia ţării, eu consider că n-am încălcat-o în trecut şi nu am de gând nici în viitor. Consider că această expresie vehiculată, de comportament iresponsabil, are o conotaţie politică, dar eu doresc să mă comport totuşi corespunzător. Dar trebuie să admitem că tot ce fac şi spun nu poate fi întotdeauna pe placul primului-ministru. Aşa sunt regulile politicii şi din diferenţele de mentalitate şi valorice, nu trebuie neapărat să fim de acord unii cu alţii", a declarat preşedintele Parlamentului Ungar, Kover Laszlo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel