Kosem, sezon 2, Kanal D. Povestea sezonului doi

„Kosem” revine cu un nou sezon la Kanal D, incepand de luni, 25 septembrie, urmand sa fie difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Povestea incredibila, dar adevarata a sultanei Kosem o are de aceasta data in rolul principal pe Nurgul Yesilcay, actrita care a interpretat rolul principal in „Furtuna pe Bosfor”.
 
Scenaristii productiei au urmarit indeaproape reperele istorice, decorurile si costumele fabuloase ne conduc intr-o adevarata calatorie in timp, de un exotism aparte.
 
Intrigile de la Palat, cruzimile inimaginabile ce decurg din lupta acerba pentru putere, dar si iubirile pasionale ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gură.
 
Kosem lupta impotriva propriul ei fiu
 
Odata cu acest nou sezon vine momentul in care setea de putere pare sa-i intunece sultanei si trairile firesti, materne.
 
Aceasta va lupta cu propriul ei fiu, pe viata si pe moarte, pentru a castiga influenta totala. 
 
Kosem a guvernat cu mana de fier Imperiul Otoman, a devenit cunoscuta drept cea mai puternica femeie din Est, punandu-si amprenta asupra mersului istoriei.
 
A fost renumita pentru actunile ei caritabile,  in acelasi timp,  a fost  considerata si cea mai temuta si maestra in intrigi sultana- mama din sirul femeilor care au condus Imperiul Otoman in perioada Sultanatului Femeilor (n.r. - perioada in care sultanele au exercitat o influenta decisiva asupra politicii Imperiului).
 
[citeste si] 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel