Konica Minolta, premiu BLI PRO pentru al treilea an consecutiv

O nouă recunoaștere pentru Konica Minolta Business Solutions Europa.  Compania   a primit premiul BLI PRO pentru echipamentele de producţie bizhub PRESS 1052, 2250P şi C1100, desemnate "Cele mai însemnate sisteme de producţie" de către Buyers Laboratory LLC (BLI) pentru 2015. Este al treilea an succesiv în care compania câştigă distincţii BLI.

"Suntem extrem de mândri că bizhub PRESS 1052 a obţinut 5 stele BLI pentru productivitate. De asemenea, distincţii BLI au primit şi echipamentele bizhub PRESS 2250P şi bizhub PRESS C1100, dovedind încă o dată că sistemele noastre de producţie răspund celor mai exigente cereri ale pieţei de profil," a declarat Michael Molbaek, Senior Manager al departamentului de Production Printing Konica Minolta Business Solutions Europa.

Cele trei echipamente de producţie s-au remarcat prin productivitate și performanţe. bizhub PRESS 1052 a fost considerat „un excelent mix al celor mai importante criterii din mediile de producţie monocrom", conform lui Pete Emory, Director al Laboratorului de Testări BLI.

Totodată, David Sweetnam, Şeful Laboratorului şi Serviciului de Cercetare European BLI, a descris bizhub PRESS 2250P drept o „alegere excelentă ca raport costuri-eficienţă". O excelentă combinaţie de funcţii Performanțele ridicate ale sistemului de producţie bizhub PRESS 1052 și capacitatea de a tipări 105 pagini de minut au dus la câştigarea premiului pentru "Cel mai însemnat echipament de producţie monocrom pentru volumele mici şi medii".

Citește și: Konica Minolta și De Lage Landen, contract de leasing global pentru clienții de tip Global Major Account

Sistemul a egalat sau depășit echipamentele din aceeași clasă disponibile pe piață în toate cele aproape 20 de teste de viteză, și a obținut astfel 5 stele pentru productivitate şi performanţă, cel mai important rating BLI.

De asemenea, bizhub PRESS 1052 şi-a depăşit competitorii şi la capitolul viteză în funcţionarea la capacitate maximă privind producţia de lucrări care necesită utilizarea hârtiei din mai multe tăvi şi a inserturilor de hârtie cretată. Pete Emory, Director al Laboratorului de Testări BLI: "Echipamentul are o mare forţă de producţie şi oferă o excelentă capacitate de manevrare a suportului de printare, iar capabilităţile sale de preluare şi predare a hârtiei sunt atât de ridicate încât poate rula fără întrerupere aproximativ opt ore fără a fi necesară intervenţia operatorului."

Performanţe impresionante pe toată durata funcţionării bizhub PRESS C1100 a obţinut cele mai înalte calificative la toate categoriile vizate de BLI pe zona de tipar digital, cu 100 de pagini tipărite pe minut, câștigând astfel premiul PRO 2015 la categoria "Cel mai însemnat echipament de producţie color pentru volumele medii".

Citește și: Konica Minolta: Soluții profesionale de management al informației

"Echipamentul bizhub PRESS C1100 este o alegere bună în mediile de producţie cu volume medii care doresc productivitate ridicată, calitate bună a imaginii, capacitate mare de manevrare a suportului de printare sau uşurinţă de utilizare. Acest sistem de producţie este unul dintre puţinele unităţi care au primit cea mai mare distincţie a BLI, de 5 stele, pentru consistenţa culorilor, a textului şi a liniilor fine. bizhub PRESS C1100 şi-a depăşit competitorii și la capitolul print pe suport A3 sau mai mare," a afirmat David Sweetnam, Şeful Laboratorului şi Serviciului de Cercetare European BLI.

 Raport excelent cost-eficienţă Capacitatea impresionantă de manevrare a suportului media, productivitatea însemnată şi gama largă de ajustări pentru înlesnirea obţinerii calităţii maxime a imaginii sunt doar câteva dintre caracteristicile care au adus bizhub PRESS 2250P calificativul PRO 2015 la categoria "Cel mai însemnat echipament de producţie monocrom pentru volumele medii şi mari".

BLI a subliniat performanţele sistemului în imprimarea pe suport A3 sau mai mare, unde acesta şi-a depăşit competitorii. Alte puncte forte ale sistemului sunt funcţiile avansate de construire a proceselor de printare şi capabilităţile de programare la nivel de pagină, precum și funcţionalităţile de tip drag-and-drop a directoarelor, catalog media uşor de utilizat şi utilitar Tone Curve pentru customizarea nuanţelor de gri.

Citește și: Konica Minolta România, cifră de afaceri de 8,7 milioane de euro în 2014

"Rezultatele noastre arată în mod clar că bizhub PRESS 2250P este o alegere excelentă din punct de vedere cost-eficienţă pentru organizaţiile care intră pe piaţa de tipar de carte, în tiraje mici, care necesită timp de producţie scurt", a mai spus David Sweetnam.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 23 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2013 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel