Klaus Iohannis, semnal de alarmă despre amenințarea Coreei de Nord-VIDEO

Crişan Andreescu / 16 ian 2018 / 18:50 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Klaus Iohannis atrage atenția asupra amenințării pe care o reprezintă Coreea de Nord. Într-o declarație comună  de la Palatul Cotroceni, cu ocazia primirii premierului Japoniei, Shinzo Abe,  președintele României a susținut că România susţine implementarea riguroasă a sancţiunilor internaţionale impuse Coreii de Nord de ONU şi UE.

"Am avut un schimb de opinii consistent despre cooperarea noastră în domeniul securității și am analizat situația de securitate din regiunile noastre, cu accent asupra evoluțiilor din regiunea Mării Negre și din dosarul nord-coreean", a declarat Klaus Iohannis.

"După cum este bine cunoscut, România a condamnat ferm, de fiecare dată, acțiunile provocatoare ale Coreii de Nord și susține implementarea riguroasă a sancțiunilor internaționale impuse prin rezoluțiile Consiliului de Securitate al ONU și prin deciziile la nivelul Uniunii Europene.

România a făcut în mod repetat apel la abținerea de la noi provocări din partea Coreii de Nord.
Sperăm că eforturile concertate ale comunității internaționale, ale tuturor actorilor implicați, vor duce la angajarea într-un dialog credibil, care să conducă la soluționarea durabilă a acestui dosar complex", a conchis Klaus Iohannis în declarația de presă de la Cotroceni.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23