KLAUS IOHANNIS se lasă "dezbrăcat" de TRAIAN BĂSESCU

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a reacționat, marţi seară, după ce preşedintele Traian Băsescu a transmis că îi va "dezbrăca public" pe unii candidaţi la Preşedinţie, în campania electorală.

Liderul liberal a spus că abia aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să vină cu informaţii şi să-i "dezbrace public" pe unii candidaţi la Preşedinţie. Iohannis a arătat că nu se teme absolut deloc, dar s-ar putea să fie "surprize destul de importante" în campanie.

Întrebat despre afirmaţia lui Traian Băsescu, potrivit căreia îi va "dezbrăca public" pe unii dintre candidaţii la Preşedinţie, Iohannis a răspuns: "Mi se pare o intenţie excepţional de bună".

"În mod natural, preşedintele ţării are informaţii despre tot ce se întâmplă în România. Mi se pare o abordare corectă şi binevenită ca, acum, la sfârşit de mandat, când nu mai candidează şi, dacă consideră că sunt informaţii importante pentru naţiune, să vină şi să la spună", a continuat primarul Sibiului.

Vezi și: Primele rezultate ale sondajelor din PNL: Cum stau Iohannis și Predoiu

Liderul PNL a adăugat că abia aşteaptă să vină Traian Băsescu cu aceste informaţii, precizând că el nu se teme deloc.

"Eu abia aştept să vină cu aceste informaţii. Eu nu mă tem absolut deloc. Nici nu am de ce să mă tem, nu am nimic de ascuns, dar mi se pare o abordare foarte interesantă. Şi, dacă aşa se va întâmpla, s-ar putea să avem surprize destul de importante în campania pentru prezidenţiale", a adăugat Klaus Iohannis, la Realitatea Tv, conform Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că pe unii dintre candidaţii la Preşedinţie îi va "dezbrăca public", menţionând că "sunt candidaţi deja anunţaţi care au lucruri ascunse în CV-ul lor".

Citește și: Traian Băsescu iese la atac. "Sunt candidați cu lucruri ASCUNSE în CV. Îi voi DEZBRĂCA public"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel