Traian Băsescu iese la atac. "Sunt candidați cu lucruri ASCUNSE în CV. Îi voi DEZBRĂCA public"

Președintele Traian Băsescu iese la atac în campania prezidențială. Ținta pare să fie premierul Victor Ponta, despre care spune că ar urma să dezvăluie lucruri ascunse. Președintele a lansat un atac deosebit de dur. 

"Sunt în ultimele patru luni de mandat și, la câte mizerii am îndurat, nu mai am de ce să menajez pe cineva. Nu mai tac pentru că eu nu sunt în campania electorală. Pe unii dintre ei îi vor dezbrăca public, pentru că sunt candidați deja anunțați care au lucruri ascunse în CV-ul lor. Cetățenii trebuie să știe despre orice candidat tot ce-i important. Nu vorbesc de relația de familie. În familie, la rudele lor nu mă bag, dar când ai aparținut de unele instituții și nu-ți treci în CV și vrei să fii președinte, n-ai ce să faci", a spus președintele Traian Băsescu. 

Președintele Traian Băsescu a spus apoi că între premierul Victor Ponta și Klaus Iohannis, îl va vota pe Klaus Iohannis. Prin urmare, cum Cristian Diaconescu este prezidențiabilul PMP, partidul al cărui "tată" este, și îl susține pe Klaus Iohannis în lupta cu Victor Ponta, președintele lansează, la B1 TV, un semnal de alarmă pentru Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel