Klaus Iohannis renunță la candidatura la Președinție? Ce spune Ludovic Orban

Vicele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, marți, la Târgoviște, despre posibilitatea ca liberalul Klaus Iohannis să renunțe la candidatura la alegerile prezidențiale 2014. 

Întrebat, într-o conferință de presă de la Târgoviște, despre posibilitatea ca Iohannis să se retragă din poziția de candidat al ACL la alegerile prezidențiale, Orban a negat categoric.

"Nu există absolut niciun fel de temei, cercetările sociologice pe care le-am făcut în ultimele două săptămâni arată că, în ciuda campaniei mizerabile, de calomnii și de invective, care este făcută la adresa candidatului nostru, de un PSD din ce în ce mai disperat, deci, în ciuda acestei campanii mizerabile, Klaus Iohannis nu a pierdut niciun procent. În schimb, Ponta a scăzut", a susținut Ludovic Orban.

Corina Crețu, comisar european nominalizat de România, atacată la fel ca Varujan Vosganian. EXCLUSIV. Prima reacție a lui Vosganian

El a subliniat că nu există vreun motiv de schimbare a candidatului ACL. "Nu avem niciun motiv. Cum să schimbi un candidat care are toate șansele să câștige în alegerile prezidențiale? Trebuie să fii sinucigaș sau să ții cu Ponta", a afirmat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel